Veel gestelde vragen

Het bestelproces is te vinden op mijn custom aanvraag pagina.

Hoeveel kost een custom?

Volledige prijs is afhankelijk van het ontwerp dat u wilt laten maken, de maat schoen/item en het materiaal waar deze van gemaakt is.

Gaat de verf eraf?

Nee, zolang je ze met zorg draagt. Ze zijn volledig draagbaar in alle weersomstandigheden, maar het zijn nog steeds kunstwerken die met de hand zijn geschilderd.

Welke verf en producten gebruikt ik?
Ik maak gebruik van Angelus direct leerverf en extra beschermende afwerk lagen om ze waterafstotend en krasvast te houden.

Overal naartoe verzenden?

Ik kan internationaal verzenden, maar houd er rekening mee dat internationale verzending meer kost en een maand + kan duren om aan te komen, exclusief mijn huidige wachttijd. 

Internationale verzending en Douane.

klanten zijn verantwoordelijk voor alle douanekosten en toeslagen. Als je internationaal bestelt, zorg er dan voor dat je de tracking in de gaten houdt, want soms kan je bestelling bij de douane terechtkomen. Als een pakket lang genoeg blijft liggen, wordt het teruggestuurd naar de afzender en moet je opnieuw verzendkosten betalen.

Kan ik mijn schoenen naar je opsturen of de schoenen zelf bestellen?

Zolang ze maar nieuw en nooit gedragen zijn. Je kunt de schoenen die je graag wilt ook zelf bestellen en naar mij laten opsturen! Ik kan de schoenen ook bestellen en in de totale kosten opnemen.

Wanneer ontvang ik mijn custom bestelling?

De verwerkingstijd varieert afhankelijk van wanneer je jou bestelling plaatst en het ontwerp dat wordt gemaakt, meestal is mijn wachttijd minimaal 6 weken. Je kunt me ook een bericht sturen voor de huidige doorlooptijden. 

Zie je je vraag hier niet?

Klik gerust op Contact en stuur me een e-mail, of stuur me een bericht op Instagram! 

Ik wil een bestelling plaatsen, wat nu? 

Het bestelproces is te vinden op mijn custom bestel pagina

 *ALLE CUSTOM VERKOPEN ZIJN DEFINITIEF. GEEN RETOUREN, TERUGBETALINGEN OF UITWISSELINGEN. IK BEN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR PAKKETTEN NA LEVERING OP HET POSTKANTOOR.*